Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Ze hebben gebeld…

met elkaar! Wie? Nou, Sonnetjes’ bedrijfsarts en Mevrouw K. Gisteren eindelijk, en de uitkomst is dat Mevrouw K. duidelijk heeft aangegeven dat Sonnetje nog niet terug moet naar haar baas. De medische dames hebben een vervolg belafspraak gepland op… 20 mei! En tot die tijd mag Sonnetje aan haar herstel blijven werken. Pfoe, er valt een rotsblok per schouder naar beneden!

4 Reacties to “Ze hebben gebeld…”

 1. Ola Son,

  Ik wil je een kaartje sturen maar heb je adres niet! Heb ik natuurlijk sowieso nodig om nog steeds dat bakkie bij je te kunnen komen doen.
  Goed om te lezen dat je de tijd hebt om verder tot rust en op krachten te komen. Het is heel moeilijk om geen verplichting te voelen. Als je dat doet roept je lijf je weer terug en moet je je weer afmelden…
  Ik ben inmiddels wel weer aan het opbouwen, maar grenzen voelen blijft moeilijk, laat staan ze optijd aangeven. We zijn toch van het positieve en doorgaan…
  Als je eens zin hebt in een bakkie of wandeling let me know!
  Liefs Martine

 2. Zo, jij losse schouders en ’n schouderklopje voor mevrouw K.!
  Alles sal reg kom.
  xx

 3. Was dinsdag nog bij je “in de buurt”, nou ja, vanaf hier gezien dan πŸ˜‰ Je stad stond iig op de borden aangegeven. (Heb ’n mooie man voor m’n paard gevonden. Hihi. πŸ˜† Oh nee: hinnikhinnik.) Helaas echt geen tijd om voor de halfvieruitschoolpotthee bij jou langs te waaien, (net als de vorige keer andersom; toen ik naar jou ging EN ook daarheen wilde; dat past niet qua klok) dus die hou je tegoed! Maar het voelt wel gek om vlakbij te zijn (35,69 kilometer) en niet met je te theeleuten.

  MAARRRRR, voor 20 mei gaat dat lukken! Geintje ;P

 4. @ Vriendinnetje M: heeeerlijk, die reacties van jou πŸ™‚ !
  Waar heb je die mooie man gevonden? 35,69 km is bijna fietsafstand (eh… over een tijdje dan hoor, nu nog wat optimistisch). Was het naar aanleiding van jullie bezoekje aan HOI laatst?

  Mevrouw K. heeft van mij een hele blije ‘dankjewel!’ gehad! Het was zo’n enorme opluchting joh. En dat theeleuten van ons, dat komt er binnenkort wel van. Volgens mij zie ik je volgende week op Schylge (Fjoertoer), en vlak daarna hier (Mick!)

  Oh, en dankjewel voor weer een ontzettend leuke kaart! Hij heeft een ereplaats gescoord πŸ˜€
  Kus!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: