Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Weer een actieve dag!

Vandaag had Sonnetje afgesproken om met buurvrouw C. te gaan wandelen. Buurvrouw vindt dat ze te weinig aan beweging doet, en heeft het plan opgevat om volgend jaar wellicht DE vierdaagse te gaan lopen. En om wat kilootjes af te vallen. Dus vandaag saam gewandeld. De dames hebben flink hun best gedaan! ’t Werd een wandeling van ruim 2 en half uur, dusse… toch al snel zo’n 14 à 15 kilometer. En dat zonder zware vermoeidheidsverschijnselen! In een heeeeeeerlijk zonnetje ook nog… Dat gaan ze dus vaker doen!

Na de wandeling, en een kopje thee, heeft Sonnetje haar was buiten gehangen en is boodschappen gaan doen. Want F. was vanavond niet thuis, en P. had een strakke planning omdat ze mét Sonnetje om 20 uur weer richting Toneelschuur moest. Sonnetje heeft een spinazietaart gebakken, die gelukkig prima eetbaar bleek. Na het hapje togen beide dames richting Toneelschuur, naar de voorstelling “Sexappeal” van gezelschap Mugmetdegoudentand. De voorstelling was hilarisch! Goed voor vele lachsalvo’s! Was overigens wel opviel was dat de gemiddelde leeftijd toch hard richting die van de oudste actrice ging… en dat was Hanneke Groenteman! Oeps…

Nu gaat Sonnetje nog even snel een ‘rondje huisopruimen’ doen, want morgenochtend komt de Cleening Lady, joepie! Die moet natuurlijk wel vrij baan hebben om haar werk te doen; goeie stok achter de deur! Als het morgen weer een goeie dag is gaat Sonnetje ’s ochtends eindelijk es richting tuincentrum, mocht ie minder zijn, dan gaat ze gewoon bankhangen. Op P. haar bank dan, want thuis zitten kijken naar een ander die schoonmaakt, nee dank u!

Eén reactie to “Weer een actieve dag!”

  1. Hahaaaa:
    Zo-gaat-ie-goed, zo-gaat-ie-beter!
    (alweer een kilometer 😉 )


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: