Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Altijd fietsweer!

Op deze fijne lentedag ging het best redelijk met Sonnetje. Vanmorgen heeft ze eerst braaf wat huishoudelijke klusjes gedaan (bleehh), maar daarna is ze fijn gaan wandelen. Wel twee uur lang, heerlijk langs de weilanden en door het bos.

Daarna heeft ze ein-de-lijk iets gedaan dat al héél lang moest: een back-up gemaakt van zowel haar foto’s als van al haar muziek. Joepie! Mocht haar lieve iBookje nu voorgoed crashen, dan is ze in elk geval niet alles kwijt. 

Vanavond heeft Sonnetje hulp gehad van vriend H. Vriend H. fietst veel, en was dus ook ingeschakeld als eh… ‘fietsenmaker’. Sonnetje moest een pen in de as van haar achterwiel vervangen, zodat ie in de Tacx kan hangen en zij dus voortaan bij alle weertypen fijn kan fietsen, maar dat klusje leek haar nogal ingewikkeld. Nu bleek overigens in de praktijk dat Sonnetje het zeer goed zelf had kunnen doen. Maar vriend H. vond dat in ’t geheel niet erg, want die heeft de fiets geprobeerd én daarmee ook het apparaat meteen getest. Waar ie best van onder de indruk was. Zal het volgende week ook daar in huis verschijnen? Dit is het resultaat geworden: 

dscn2793

Overigens heeft huisgenoot Figaro weer een new favorite spot ontdekt: 

dscn2792

 

 

Sonnetje denkt toch dat er echt fijnere plekken in huis zijn om een tukkie te doen…

3 Reacties to “Altijd fietsweer!”

  1. Wat een creatieve en multifunctionele krukjes maken ze toch bij die Zweedse firma… 🙂

  2. Indrukwekkend! Hoe hard kan je nu op “dat ding”? En kan je ondertussen boek lezen / tv kijken (handig) of wiebel je dan teveel? En kannie (met mooi weer) in de tuin? (Oh nee, dan kan je net zo goed ver fietsen. Nou ja, als je met je ogen dicht in het zonnetje wilt fietsen..) Het ziet er erg stoer uit!

    En Figaro ook. Stoer dus. (Maar hoe komt ie hier ooit uit? ;-))

  3. Ziet er goed uit! Zowel fiets als het rare poezebeest van je 🙂


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: