Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Niet alleen Sonnetje ligt in de lappenmand…

haar iBookje vertoont ook steeds meer kuren! Bijvoorbeeld vastlopen als Sonnetje een podcastje wil downloaden. Of vastlopen zodra Sonnetje haar fotocamera aankoppelt… Of vastlopen op een blijkbaar ingewikkelde site…

Sonnetje gaat zich maar es verdiepen in de nieuwe generaties Macs. Want een dokter gaat voor het overjarige iBookje (bijna 4 en met slechts 30 Gb) waarschijnlijk geen goede oplossing vinden… En dus: wordt het weer een iBook, of gaat Sonnetje voor een toch ook wel hele stoere iMac??? Hm, eerst maar es een vergelijking maken, zowel van de mogelijkheden als van de prijskaartjes… Sonnetje heeft al wel even snel bekeken dat een gemiddelde iMac al snel eh… 640 (!!!) Gb heeft… Wow!

4 Reacties to “Niet alleen Sonnetje ligt in de lappenmand…”

 1. Bel voor tips en weetjes mijn iMan!

 2. MacBookje !
  ben zelden zo content geweest
  met ’n nieuw speeltje…

  ( of ’t moet met ’n nieuw
  vriendinnetje zijn geweest,
  toen Anders nog ‘n
  kleine jongen was )

  ; )

 3. PS: een goede vriend wist te melden dat Sonnetje wellicht ook geholpen is met extra werkgeheugen in haar oude iBookje. Maar bovenstaande reageerders begrijpen waarschijnlijk wel dat Sonnetje toch wel heeeeeeel graag een nieuw Macspeeltje wil!

 4. Dat zeggik!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: