Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Stanislavski

Vandaag, op wederom een druilerige dag, had Sonnetje afgesproken met een oud-collega in Amsterdam, om gezellig te gaan lunchen. Oud-collega zit helaas in het zelfde burnout-schuitje. Om 12 uur afgesproken op CS (natuurlijk bij de AKO :-)) en daar vandaan met de tram richting Leidseplein (want hoosbuien). In de verbouwde Stadsschouwburg zit tegenwoordig een nieuw restaurant, Stanislavski, dat van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat open is. Met lange ontbijttijden, luxe lange lunchuren en ’s avonds een keuken die tot echt laat open is.

Onze ervaring? Het is prachtig, het eten is lekker, de bediening is vriendelijk en je wordt er zeker niet snel weggekeken. Sonnetje & oud-collega kozen beide voor een pasta als lunchgerecht, en waren daar beide zeer over te spreken. Na de pasta volgende nog diverse rondjes koffie & thee, en toen was het ineens al vijf uur… Oud-collega had nog andere afspraak, en Sonnetje is nog even bij Scheltema binnengewipt. Want ja, als je daar toch letterlijk langs komt, is doorlopen echt heel moeilijk! 

Morgen graag weer zo’n dag! Eh… maar dan met zon graag.

Geen reacties to “Stanislavski”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: