Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

The day after…

Gisteren had Sonnetje een goeie dag. Eigenlijk zelfs wel een behoorlijk goeie dag. Ze heeft zelfs eindelijk een van de vele klusjes gedaan die er al heeeeel lang lagen. Maar vandaag…. Sonnetje heeft slecht en onrustig geslapen, met als gevolg dat ze niet bepaald happy haar bed is uitgekropen. De lunchdate met E in het Vondelpark is geschrapt. De mensenmassa bij het Blauwe Theehuis schrikt Sonnetje vandaag wat af. Misschien is gewoon een eind op het strand wandelen ofzo wel fijn. Ze gaat er onder het genot van een kopje koffie nog maar even over nadenken.

Geen reacties to “The day after…”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: