Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Niet dus

De mooie omgeving van de Hoge Venen en het knusse hotelletje in Robertville hebben Sonnetje er niet van overtuigd om toch richting de Ardennen te gaan morgen. Ze voelt zich zo vreselijk moe en leeg dat ze zich er niet toe kan zetten.Ze kan zich ook niet voorstellen dat ze voor de anderen een gezellige toevoeging zou zijn momenteel. Zojuist heeft ze dan ook afgebeld. Gelukkig blijven er 3 wandelaars over, zodat het uitje voor niemand anders in het water valt. Misschien lukt het de dames zelfs nog er een nieuwe nummer 4 bij te vinden.

Sonnetje gaat dit weekend gewoon lekker thuis zijn, haar dagelijkse wandelingetjes maken (en/of fiets- of skatetochtjes) en hopelijk af en toe met haar neus in de zon zitten. Bijvoorbeeld met de Donald Duck, die haar lieve vriendinnetje M. vandaag meebracht. 

Met vriendinnetje M. heeft Sonnetje vandaag een beetje gewandeld rondom het Wed, maar eigenlijk vooral schaapjes gekeken (wat lieeeeef, die lammetjes) en zitten kletsen. En semi-picknicken. Op een bankje, want het was toch best fris. Maar wel fijn. 

 

PS: vriendinnetje M. bracht ook het reserve exemplaar van vriend K. mee, dus Sonnetje’s auto is weer voorzien van een antenne! Kan de radio weer aan, joepie!

3 Reacties to “Niet dus”

 1. De Donald Duck…. das lang geleden zeg! Als je ‘m uit hebt dan kom ik m graag lenen! 🙂
  En met de lammetjes heeft de lente dan ook echt zijn intrede gedaan volgens mij! Ik heb vanmiddag (na de lunch helaas) uitzicht gehad op een strakblauwe lucht en zee in de verte. Vanaf mijn werkplek dan wel..

  PS> verstandig besluit- maar dat zei ik al volgens mij! 🙂

 2. @Petra: Je mag ‘m lenen hoor! Hij is nog steeds geweldig leuk!

 3. He gelukkig, die DD doe ’t altijd! :cheer:
  Het was weer gezellig met je & lekker die picknick + broodje lamsvlees! Geintje.
  Goed dat je hebt besloten. Jammer dat je dat altijd pas voelt dat het goed is als je de knoop al hebt doorgehakt. (iets eerder zou veel energie schelen)
  Ik wens je veel zon ennehh.. als je de DD uit hebt: er bestaat tegenwoordig ook een “Katrien” voor de meisjes! 😀


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: