Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

So far so good

Vanmorgen had Sonnetje zeer veel moeite met opstarten, maar daarna ging het hard beter. De sessie bij de naaldenmevrouw was weer een hele fijne. De ‘test’ wees uit dat alle waarden zeer wisselen waren en weinig in harmonie. Nou, dat wisselende ervaart Sonnetje inderdaad ook! Elke dag. Of dagdeel zelfs. 

Overigens heeft Sonnetje vanmorgen wel ontdekt waarom haar autoradio niets meer ontvangt… één of andere #@#@$% heeft haar antenne gejat! Fraai is dat. Gelukkig belde vriend K. toevallig nog, en die heeft nog een reserve exemplaar in zijn auto liggen. Mocht vriendinnetje M. morgen inderdaad komen wandelen, dan neemt zij hem hopelijk mee!

Na de relaxsessie bij de naaldenmevrouw stond er een rondje IKEA op het programma, samen met vriendinnetje P. Sonnetje moest nodig haar voorraad kaarsen en waxine aanvullen, beide waren zo goed als op. En een beetje gezelligheid in huis is wel belangrijk! Verder waren beide dames nogal onder de indruk van de ruime voorraad enorm lelijk gestoffeerde meubelen… en stofjes… en kussentjes… het is duidelijk een  jaren 80 revival, maar dan met de slechtste keuze 😦

Zojuist heeft Sonnetje 1 van haar verplichte dagelijkse wandelingen gemaakt. Heerlijk, met dit weer! Via de randweg het Ramplaankwartier doorgestoken, via de Elswoutlaan (langs Elswout dus), de Zijweg en de Duinlustweg (langs Kraantje Lek) terug richting Ramplaan, en via het Houtmanpad terug naar de Leidsebuurt. Was zo’n anderhalf uur, dus net lekker.

Voor vanavond staat er nog een tennisles op het programma. Of die gaat lukken, dat bekijkt Sonnetje vanavond dan wel. Voorlopig was het best een prima dag.

Geen reacties to “So far so good”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: