Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Ups & downs

Vandaag is weer zo’n dag. Sonnetje is vanmorgen opgestaan, heeft ontbeten en is daarna lekker gaan wandelen. Anderhalf uur lang, via de rondweg richting Aerdenhout, langs Elswout en zo terug richting huis. Fijn!

Inmiddels is het vier uur ’s middags, en is Sonnetje op. En down. Ze had volgens Mevrouw K. nog lekker een uurtje moeten gaan skaten of fietsen, maar dat zit er even niet in. En eigenlijk heeft ze een borrel vanavond, maar of ze daar nog gaat belanden?

Eén reactie to “Ups & downs”

  1. Heej, zal ik morgen Sonnetje oppikken om ergens te wandelen? Saam dan he, ik blijf niet in de auto wachten. Ik bel je morgenvroeg wel. Of sms, is beter wakker worden misschien.. 😉 Of liever overmorgen? Of niet, kan ook hoor. knuf


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: