Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Sonnetje is diep bedroefd…

want haar vriendjes mogen niet spelen vanavond….

Toch een beetje jammer dat de HMH nog moet leren wat communiceren is! Sonnetje zocht om half 6 contact omdat zij wist dat de Pathe bioscoop in hetzelfde gebouw gesloten bleef. Maar de vrolijke dame van de HMH zei doodleuk “tuurlijk gaat het vanavond gewoon door!”. Ja ja… Gelukkig waren RTL4, diverse blogs en nieuwssites beter op de hoogte. Dus wordt het gewoon een avond bankhangen, en wachten op een nieuwe datum!

Eén reactie to “Sonnetje is diep bedroefd…”

  1. Tja… Gelukkig is er een vervangende datum en zijn we niet uit Eindhoven afgereisd, zoals die arme jongens op het nieuws. Maar het schijnt dat die Killerboys er de hele middag zijn geweest en ook hadden willen spelen, maar niet mochten. De HMH is inmiddels wel wakker geworden, maar plaatst het berichtje uiteraard niet bovenaan in het nieuws… :-s


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: