Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

De psych

Vanmorgen had Sonnetje haar intake bij de psych, mevrouw K. 

Eén van de onderdelen van de intake was het maken van een drie generaties overzicht, met daarbij, voor zover bekend, uit wat voor gezin hij/zij komt of kwam, wat hij/zij voor werk doet/deed, wat voor karakter er bij iemand hoorde en wat de onderlinge relaties zijn of waren. Pfoe hè, da’s best impactvol als je dat op één whiteboard ziet staan. Zou iedereen es moeten doen! Erg vrolijk werd ik er overigens niet van, maar dat lag in de lijn der verwachtingen. In elk geval in die van Sonnetje. Zij is zich er helaas wel van bewust dat ze uit een wereld komt waar mensen zelden (nooit) een goed gesprek voeren, en waarschijnlijk zelfs maar liever niet luisteren naar hun eigen binnenste IK die misschien wel helemaal niet zo blij & gelukkig is als iedereen graag zou zijn.

Mevrouw K. vond wel dat Sonnetje toch wel heel ver was gekomen in het vinden van haar eigen weg, en dat het bijzonder is dat ze toch iets van enige diepgang en een gevoelsleven heeft kunnen ontwikkelen… De pluim van de dag, zullen we maar denken dan!

3 Reacties to “De psych”

  1. Oops, wat ’n duik in het diepe.. Pff. Ik heb vanmiddag iets voor je op de (echte) post gedaan wat hier op slaat. En ik ben ook ECHT TROTS op je! (al zeg ik dat nooit zomaar) Hmm, tijd voor trotsopsonnetje.nl

    PS ehhh.. Hoe kwam de achterachterfamilie uit de verf? :mrgreen:

  2. Stiekem wist je het natuurlijk wel, dat je het hardstikke goed doet, maar het is altijd fijn om het door iemand anders (en in dit geval door iemand die er verstand van heeft) bevestigd te horen… ! 🙂

  3. @Vriendinnetje M. Eh… die achterachterfamilie is nog niet ter sprake gekomen. Mocht dat nog gebeuren, dan volgt er zeker een verslagje! 😉
    Overigens ben ik meteen erg nieuwsgierig wat de post nu weer voor leuks brengt! Gisteren lag er weer een lieve kaart op de mat, veeeeeeel dank!

    @Petra en Vriendinnetje M: dank voor de lieve woorden, ik heb maar weer even een traantje weggepinkt.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: