Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Puzzelen!

Met het voorjaar in Sonnetje haar huiskamer (met veel dank aan diverse vriendinnetjes), maar zeker niet buiten moet Sonnetje toch iets doen met haar vele vrije tijd. Helaas lukt een boek nog niet echt. Maar zoals eerder vermeld kreeg Sonnetje van haar lieve schoonzus een puzzel van 1.000 stukjes. ’t Was “Het park”  van Jan van Haasteren. Sonnetje heeft er 3 dagen fanatiek over gebogen gezeten, en toen was ie af! Dus ligt nu de volgende op tafel, van dezelfde tekenaar maar met 500 stukjes meer, en met het thema ‘golf’. Niet echt een sport die Sonnetje interesseert (sport???), maar wel geinig getekend. En Sonnetje vindt ‘m moeilijk joh…. maar ook verslavend. En dus gaat ze nu nog maar even op zoek naar wat passende puzzelstukjes…

2 Reacties to “Puzzelen!”

  1. Ja hier ligt wat! Ik heb nog ’n halve. Paarden in de sneeuw.

    Die 8 bruine (ja allemaal even bruin natuurlijk) paarden in galop gingen nog, maar de overgebleven 563 stukjes sneeuw… Ben sneeuwblind gestopt. (nou ja, ik was blind voor de ogen maar dat was ws. de ergernis..)
    Zal ik ‘em langsbrengen? (Per post vallen vast de paarden uit elkaar en da’s ook weer zonde)

    Vreeeeeeeselijke verslaving.

  2. @Vriendinnetje M: jaaaaaaaaaahhhhh! Kom maar brengen! Help je dan ook nog even om deze af te maken, Sonnetje vindt ‘m echt heel moeilijk…. 😉


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: