Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Vrouwen en… schoenen!

Vandaag had Sonnetje een lunchafspraak met haar bevriende Britse collega Emma. Om 12 uur begroetten beide dames elkaar op het station in Haarlem, en togen zij opgewekt de stad in. Bij het altijd fijne lunchadresje Jacobus Pieck in de Warmoesstraat was nog een tafeltje vrij, en genoten de dames van koffie, thee (je bent brits of niet), sapjes en broodjes. En veel gekwebbel en geklets natuurlijk!

Na de lunch besloten ze zonder overleg toch vooral ook maar een rondje door de stad te lopen, aangezien de zon scheen, Sonnetje zich best redelijk voelde en Emma enorm enthousiast is over Haarlem (terecht natuurlijk!). Tel daarbij op dat de kredietcrisis moet worden bestreden, en (ons) geld dus moet rollen! Emma is zeer goed geslaagd, maar ook Sonnetje! Die scoorde een paar enorm schattige pumps. Cognackleurige (vindt zij), met een paars biesje en een klein roze/paars strikje eraan. Ronde neus, stoere hak, wat wil een vrouw nog meer??? Je hebt er tenslotte nooit genoeg…

Geen reacties to “Vrouwen en… schoenen!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: