Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Wordt het een klusdag?

Vandaag worden Sonnetje haar luxaflexen voor in de huiskamer geleverd. Afhankelijk van het tijdstip van leveren worden ze al dan niet meteen bevestigd. Ondanks dat het Sonnetje aan veel energie ontbreekt, staat dat toch echt wel met stip op het klusjeslijstje! Andere klusjes: eh… Sonnetje moet nog een begin gaan maken met het verven van haar werkblad. Als dat klaar is, kan ze voortaan boven gaan creatieven. Althans… als de inspiratie daartoe terug komt! 

Ook wordt vandaag, als het goed is, Sonnetje haar puzzelmat geleverd. Sonnetje had nog nooit van zo’n ding gehoord, maar Schone Zus deed haar een puzzel van 1.000 stukjes kado (omdat lezen toch niet lukt) en melde enigszins triest dat de matten waren uitverkocht. Een speurtocht op Bol.com leverde resultaat, en het blijkt echt een superhandig ding te zijn. Sonnetje kan straks gaan puzzelen waar ze wil, en als de ruimte anders gebruikt moet worden en de puzzel is niet klaar, dan rolt ze hem gewoon op zonder dat alle stukjes in de rondte vliegen!!!

Geen reacties to “Wordt het een klusdag?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: