Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Positieve verbazing…

want samen met dierbare schoonzus was Sonnetje haar moeder meegekomen! Sonnetje had dat echt nooooooit verwacht, maar vindt het wel heel erg leuk! Moeder heeft meteen een rondleiding door het huis gekregen.

En dan ook nog de enorme verwennerij die de dames meebrachten: pondkoek met een lieve kaart van Yvonne, bloemen van Carola en van moeder & schoonzus paaseieren (de eersten van dit jaar), lentebloemetjes in leuke potten, nog meer pondkoek en een grote puzzel. Omdat lezen nog niet zo goed lukt. 

De dames hebben vooral koffie geleut, gelunchd, een frisse neus gehaald en eh.. nou ja, nog meer koffie gedronken. Nu is de visite op de terugweg richting zandhoop, en gaat Sonnetje neerploffen op de bank.

Eén reactie to “Positieve verbazing…”

  1. Wow! Geweldig leuk zeg. En een leuke dag ook nog. Heel leuk om te lezen.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: