Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

De psych & vriendinnetje

Sonnetje heeft ein-de-lijk een psych gevonden! En meteen een kennismakingsgesprek ingepland. Voor over twee weken, want eerder had de psych in kwestie geen plekje. ’t Is een mevrouw-psych en Sonnetje denkt dat ze dat wel prettig vindt… Wel moet Sonnetje nog huiswerk doen voor het gesprek: ze moet uitzoeken hoe ze eigenlijk verzekerd is. Advies van de psych is om dat per email te checken, omdat haar ervaring is dat de telefonische medewerkers enorm hun best doen, maar vaak verkeerde info geven. En dan is het zakelijke het-staat-zwart-op-wit soms nuttig…

Nu gaat Sonnetje braaf haar bammetje eten en nog een bakje koffie naar binnen gieten (pas de 2e, schrik niet), en over een uurtje komt vriendinnetje M gezellig theeleuten. En luisteren. En er gewoon zijn. Fijn!

2 Reacties to “De psych & vriendinnetje”

  1. Ah mooi. Dat is nog redelijk snel (lees; ervaring met wachtlijsten in de zorg)

  2. Vriendinnetje vond ’t kletsen, luisteren, theeleuten & bij je zijn ook fijn!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: