Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

… en dan moet je echt verder!

De huisarts belde, naar aanleiding van mijn bezoek in de ochtend, gistermiddag nog een naam door van een goede psycholoog, die is gesprecialiseerd in burnouts (bah, het woord gaat bijna wennen 😦 ). Ook de baas belde, belangstellend en met het verhaal dat het bedrijf zeer goeie artsen in dienst heeft die ook verder kunnen helpen. En dan heeft Sonnetje zelf nog een heeeeeeeel fijne acupuncturiste/arts in haar adressenboekje staan… 

Volgend dilemma: waar te beginnen???

2 Reacties to “… en dan moet je echt verder!”

  1. Dag Sonnetje, dank voor je berichtje op mijn Murakami-recensie. Lees hier dat je het moeilijk hebt op het moment. Burnout, de nachtmerrie van elke hardwerkende 30/40-er. Heb een collega die ook bijna over de rand tuimelde. Ze is drie weken geleden begonnen met reintegreren en wilde gelijk weer drie dagen gaan werken. Pas toen iedereen haar bijna verbijsterd aankeek, besefte ze dat ze misschien wel iets te hard van stapel liep. Dus: pas goed op jezelf, en let op je omgeving. En vooral heel veel sterkte de komende tijd!!
    (Ja, mam 😉 )
    Elsje.

  2. @Elsje: dank voor je steunbetuiging (mam 🙂 )! Ik ga echt zo hard proberen om goed op mezelf te passen en hier goed uit te komen!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: