Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Tijd…

Kennen jullie dat probleem? Dat van heel veel moeten/willen doen en niet weten wanneer dat allemaal moet? Het blijft bij mij een steeds terugkerend iets; ik wil sporten, gezellige dingen doen met vrienden & vriendinnen, m’n huis nog een heel klein beetje op orde houden, een boek lezen, naar de film, het theater en een concertje op z’n tijd… O ja, en ik wil ook nog wel es een weekendje weg of gewoon een keer lekker lui op de bank hangen en helemaal niets doen!

Het valt mij op dat zeker de laatste tijd teveel van mijn kostbare tijd op gaat aan werk, terwijl dat momenteel het minst leuke in m’n agenda is. Ik denk na over een oplossing… Tips zijn welkom :-D.

Geen reacties to “Tijd…”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: